Tablouri Canvas Personalizate

Tablourile canvas sunt ideale într-o multitudine de situații deoarece pot fi reproduse diferite imagine în diferite dimensiune. În cazul în care trebuie să decorați încăperi cu suprafețe mari (restaurante, birouri, etc) puteți folosi tablouri cu dimensiuni generoase, de exemplu înăltime de 1 metru si lățime de 3 metri. În acest fel adăugați o notă distictivă ți plăcuta unui spațiu neutilizat. În cazul încăperilor cu suprafețe reduse este recomandată utilizarea unor tablouri mai mici.

Imprimarea imaginii se face pe o pânză tratată special , pentru a putea reda și pune în valoare culorile originale. Pânza are în compoziția ei un strat protector care conține un filtru UV, și care va face ca pânza sa nu se decoloreze în timp. În același timp acest strat protector aplicat pe pânză (canvas) este rezistent la ușoare zgârieturi.

În afară de tablouri canvas personalizate, oferim o gamă completă de servicii și produse pentru producție publicitară pentru persoane fizice, juridice, asociații, instituții, etc.

Cu ce te putem ajuta?

Contactați-ne la sediu din Strada Păcii, Nr. 103, Tulcea sau puteți trimite o solicitare online.

Am fost uimit de cât de puțin efort a fost necesar din partea noastră pentru ca Envy Digital să pregatească aceste materiale. Am schimbat câteva convorbiri telefonice și e-mail-uri, iar ei … s-au ocupat de restul.

Marius Onofrei
Manager General, TOP CONSULT SRL

Ești Interesant De Unul Din Serviciile Noastre?