Rame Click

Ramele click sunt unele dintre cele mai practice sisteme de afișaj pentru că asigură o vizualizare optimă a posterelor publicitare, fixează și păstrează printurile foarte bine permitând schimbarea rapida a acestora. Rama click este ideală pentru expunerea unui anunț ce se schimbă periodic, meniuri, oferte de preturi, plan de evacuare, indicații de directionare și la intrarea în birouri etc.

Acestea pot fi folosite într-o gamă largă de aplicații precum: vitrine, showroom-uri, magazine, mall-uri, hypermarket-uri, puncte de vânzare, campanii promoționale, săli de așteptare, săli de conferințe, pasaje de trecere, recepții, hoteluri, unități de învățământ, cinematografe, teatre, cafenele, baruri, evenimente mondene, aeroporturi.

În afară de rame click, oferim o gamă completă de servicii și produse pentru producție publicitară pentru persoane fizice, juridice, asociații, instituții, etc. De asemenea asigurăm design-ul conținutului ramelor click dacă nu aveți o machetă pentru printarea acestora.

Cu ce te putem ajuta?

Contactați-ne la sediu din Strada Păcii, Nr. 103, Tulcea sau puteți trimite o solicitare online.

Am fost uimit de cât de puțin efort a fost necesar din partea noastră pentru ca Envy Digital să pregatească aceste materiale. Am schimbat câteva convorbiri telefonice și e-mail-uri, iar ei … s-au ocupat de restul.

Marius Onofrei
Manager General, TOP CONSULT SRL

Ești Interesant De Unul Din Serviciile Noastre?