Bannere Indoor

Bannerele sunt produse publicitare de dimensiuni mixte realizate prin imprimarea cu cerneală pe bază de solvent sau ecosolvent sau prin aplicarea de folie autoadezivă (autocolant) pe materialul denumit generic poliplan (textile dublu acoperit cu PVC). Acestea pot fi folosite într-o gamă largă de aplicații precum: vitrine, showroom-uri, magazine, mall-uri, hypermarket-uri, puncte de vânzare, campanii promoționale, săli de așteptare, săli de conferințe, pasaje de trecere, recepții, hoteluri, unități de învățământ, cinematografe, teatre, cafenele, baruri, evenimente mondene, aeroporturi.

În afară de bannere indoor, oferim o gamă completă de servicii și produse pentru producție publicitară pentru persoane fizice, juridice, asociații, instituții, etc. De asemenea asigurăm design-ul bannerelor dacă nu aveți o machetă pentru printarea acestora.

Cu ce te putem ajuta?

Contactați-ne la sediu din Strada Păcii, Nr. 103, Tulcea sau puteți trimite o solicitare online.

Am fost uimit de cât de puțin efort a fost necesar din partea noastră pentru ca Envy Digital să pregatească aceste materiale. Am schimbat câteva convorbiri telefonice și e-mail-uri, iar ei … s-au ocupat de restul.

Marius Onofrei
Manager General, TOP CONSULT SRL

Ești Interesant De Unul Din Serviciile Noastre?