People stopper - Panou Stradal

Despre panoul stradal sau people stopper putem spune că este cea mai veche metodă de a transmite publicului mesajele publicitare. Panourile stradale au costuri de execuție mici, sunt foarte ușor de transportat și utilizat, sunt recomandate pentru utilizare outdoor și/sau indoor.

Acestea pot fi folosite într-o gamă largă de aplicații precum: vitrine, showroom-uri, magazine, mall-uri, hypermarket-uri, puncte de vânzare, campanii promoționale, săli de așteptare, săli de conferințe, pasaje de trecere, recepții, hoteluri, unități de învățământ, cinematografe, teatre, cafenele, baruri, evenimente mondene, aeroporturi.

În afară de panouri stadale, oferim o gamă completă de servicii și produse pentru producție publicitară pentru persoane fizice, juridice, asociații, instituții, etc. De asemenea asigurăm design-ul panoului stradal dacă nu aveți o machetă pentru printarea acestora.

Cu ce te putem ajuta?

Contactați-ne la sediu din Strada Păcii, Nr. 103, Tulcea sau puteți trimite o solicitare online.

Am fost uimit de cât de puțin efort a fost necesar din partea noastră pentru ca Envy Digital să pregatească aceste materiale. Am schimbat câteva convorbiri telefonice și e-mail-uri, iar ei … s-au ocupat de restul.

Marius Onofrei
Manager General, TOP CONSULT SRL

Ești Interesant De Unul Din Serviciile Noastre?