Panouri Publicitare Iluminate

Panourile Publicitare Iluminate sunt ideale pentru a aduce la viață reclama sau mesajul dumneavoastră. Panourile sunt realizate din aluminiu durabil, cu un design plăcut și ușor de utilizat, fiind prevăzute cu un sistem asemănător cu cel al ramelor click.

Panourile publicitare iluminate oferă un consum redus de energie și are cerințe reduse de întreținere.

Acestea pot fi folosite într-o gamă largă de aplicații precum: vitrine, showroom-uri, magazine, mall-uri, hypermarket-uri, puncte de vânzare, campanii promoționale, săli de așteptare, săli de conferințe, pasaje de trecere, recepții, hoteluri, unități de învățământ, cinematografe, teatre, cafenele, baruri, evenimente mondene, aeroporturi.

În afară de panouri publicitare iluminate, oferim o gamă completă de servicii și produse pentru producție publicitară pentru persoane fizice, juridice, asociații, instituții, etc. De asemenea asigurăm design-ul conținutului panourilor publicitare iluminate dacă nu aveți o machetă pentru printarea acestora.

Cu ce te putem ajuta?

Contactați-ne la sediu din Strada Păcii, Nr. 103, Tulcea sau puteți trimite o solicitare online.

Am fost uimit de cât de puțin efort a fost necesar din partea noastră pentru ca Envy Digital să pregatească aceste materiale. Am schimbat câteva convorbiri telefonice și e-mail-uri, iar ei … s-au ocupat de restul.

Marius Onofrei
Manager General, TOP CONSULT SRL

Ești Interesant De Unul Din Serviciile Noastre?