Design Grafic

Oferim servicii PREMIUM de design, imprimare și distribuție, care vor depăși așteptările dumneavoastră. Experiența noastră în design este recunoscut prin proiecte dezvoltate până în prezent pentru un număr mare de clienți.

Fie că este vorba de design-ul siglei firmei dvs, de crearea unei identități vizuale de companie, de realizarea diferitelor tipuri de materiale publicitare (broșuri, pliante, afișe, cataloage, bannere, meniuri), design și machetare reviste, încercăm să oferim o viziune fresh, o imagine originală, o abordare creativă pentru un plus de valoare pentru dumneavoastră.

Logo-ul este primul factor care trebuie luat în considerare atunci când se face un brand solid, deoarece acesta este un instrument important în marketing și un element indispensabil atunci când vorbim despre materiale publicitare.

Un mod eficient de a atrage vizitatori în magazinul, unitatea sau pe site-ul dumneavoastră este prin plasarea unor bannere publicitare. Și în acest caz puteți apela cu încredere la serviciile noastre, iar noi garantăm ca vom crea un banner care va atrage toate privirile.

Pliantele și afișele sunt, cu siguranță, suporturile publicitare cel mai frecvent utilizate pentru promovarea diverselor servicii și produse. Echipa noastră de graficieni se vor asigura că mesajul pe care doriți să-l transmiteți prin pliante si afișe vor produce efectele dorite.

În afară de design grafic, oferim o gamă completă de servicii și produse pentru producție publicitară pentru persoane fizice, juridice, asociații, instituții, etc.

Cu ce te putem ajuta?

Contactați-ne la sediu din Strada Păcii, Nr. 103, Tulcea sau puteți trimite o solicitare online.

Am fost uimit de cât de puțin efort a fost necesar din partea noastră pentru ca Envy Digital să pregatească aceste materiale. Am schimbat câteva convorbiri telefonice și e-mail-uri, iar ei … s-au ocupat de restul.

Marius Onofrei
Manager General, TOP CONSULT SRL

Ești Interesant De Unul Din Serviciile Noastre?