Autocolant Publicitar

Autocolantul publicitar este realizat dintr-o folie subțire de PVC și un strat de adeziv. Grosimea autocolantelor se măsoară în microni, iar gama cuprinde grosimi între 100 microni și 50 de microni.

Autocolantele publicitare se împart, generic vorbind, în categorii în funcție de aplicațiile pentru care se dorește a fi folosite: pentru suprafețe drepte, ușor curbate sau extrem de curbate. Fiecare categorie are, evident, prețul ei.

Acestea pot fi folosite într-o gamă largă de aplicații precum: vitrine, showroom-uri, magazine, mall-uri, hypermarket-uri, puncte de vânzare, campanii promoționale, săli de așteptare, săli de conferințe, pasaje de trecere, recepții, hoteluri, unități de învățământ, cinematografe, teatre, cafenele, baruri, evenimente mondene, aeroporturi.

În afară de autocolant publicitar, oferim o gamă completă de servicii și produse pentru producție publicitară pentru persoane fizice, juridice, asociații, instituții, etc. De asemenea asigurăm design-ul autocolantului publicitar dacă nu aveți o machetă pentru printarea acestora.

Cu ce te putem ajuta?

Contactați-ne la sediu din Strada Păcii, Nr. 103, Tulcea sau puteți trimite o solicitare online.

Am fost uimit de cât de puțin efort a fost necesar din partea noastră pentru ca Envy Digital să pregatească aceste materiale. Am schimbat câteva convorbiri telefonice și e-mail-uri, iar ei … s-au ocupat de restul.

Marius Onofrei
Manager General, TOP CONSULT SRL

Ești Interesant De Unul Din Serviciile Noastre?